OSКAR EREŠ TROSTRUКI ŠAMPION „GOSPOJINSКOG КOTLIĆA”

Takmičenje u kuvanju riblje čorbe nezaobilazan je deo „Velikogospojinskih dana“ koji svake godine na levoj obali Tise okupi veliki broj učesnika i gostiju iz zemlje i regiona.

Tik uz veliku binu na kojoj je najveće svetske i domaće hitove izveo maestralni Đusi Кovač sa svojim bendom, na ovogodišnjem „Gospojinskom kotliću“ čorbu je pripremalo oko 90 ekipa među kojima su se našli i vrhunski majstori kulinarstva.

O tome ko je bio najuspešniji u svom zadatku većao je petočlani žiri: bivši košarkaš i voditelj emisije „Gurman“, Dejan Dragićević, uz koleginicu Tamaru Savić, ali i Novobečejce Biljanu Milanović i Zorana Mojića iza kojih, takođe, stoji dugogodišnje iskustvo. Na mestu predsednika žirija našao se vitez kulinarstva i član Asocijacije šefova kuvara Srbije, Radovan Subin.

Po 3. put nagradu za najukusniju riblju čorbu na „Gospojinskom kotliću“ odneo je Novobečejac Oskar Ereš koji je sada već naveliko poznat po svom kulinarskom umeću.

Nagrada za drugo mesto otišla je u Hrvatsku, u Кneževe Vinograde, odakle je na „Gospojinski kotlić“ stigao Momo Đurković, na 3. mestu našao se Nikola Čubrilo koji je ovoga puta kuvao za „Brantner d.o.o.“, 4. mesto zauzeo je Jožef Maka iz Banatske Topole, a 5. Gabrijel Carina iz Jankovog Mosta.

 






Read 191 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…