PRIJAVE ZA PENZIONERSКE КARTICE U BANCI POŠTANSКA ŠTEDIONICAPRIJAVE ZA

Penzionerske kartice Fonda PIO i dalje u velikoj meri zaokupljaju pažnju javnosti.

Privredni subjekti su aktivni u potpisivanju sporazuma sa Fondom i ponudi pogodnosti za korisnike kartica, a korisnici se prijavljuju za kartice. Prijave se rade elektronski, a korisnici koji ne mogu to sami da urade, mogu da dođu u bilo koju organizacionu jedinicu Fonda, a odnedavno mogu da se prijave i preko Banke Poštanske štedionice.

Banka Poštanska štedionica je prepoznala mogućnost da se aktivno uključi u projekat Penzionerskih kartica Fonda PIO i ponudila opciju prijava koju bi za penzionere obavljali zaposleni u Banci, na više od 200 lokacija u Srbiji. Penzioneri koji se do sada nisu prijavili, a nađu se u Banci Poštanskoj štedionici, mogu zatražiti od šalterskih službenika Banke da ih prijave. Na ovaj način pojednostavljen je i olakšan proces podnošenja zahteva za Penzionerske kartice.

Кako je pre par dana izjavio direktor Fonda PIO Relja Ognjenović, prilikom potpisivanja sporazuma o saradnji sa apotekarskim ustanovama, od 15. marta, kada je počela prijava penzionera za Penzionerske kartice, do danas je u bazi evidentirano preko 640.000 zainteresovanih korisnika, odnosno 40 odsto ukupnog broja onih koji imaju pravo da se prijave.

– Borba za bolji život penzionera za nas je imperativ i pored povećanja penzija, koje je obezbedila Vlada Republike Srbije, i na ovaj način gledamo da olakšamo svakodnevni život penzionera i da oni danas žive bolje nego što su živeli juče – rekao je direktor Ognjenović.

Primena Penzionerskih kartica počinje od 1. oktobra.






Read 212 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…