DAN ŠКOLE OBELEŽEN SVEČANO

Učenici i nastavnici Srednje škole Novi Bečej juče su u okviru svečanosti u velikoj sali Doma kulture opštine Novi Bečej obeležili još jedan Dan škole.

Prema rečima direktorke škole, Anite Bojić Perkin, ove godine proslavljeno je 117 godina od završetka radova na izgradnji zgrade u kojoj se Srednja škola danas nalazi, kao i 61 godina od osnivanja srednje škole u Novom Bečeju. I ove godine, proslava je zahvaljujući trudu i angažmanu učenika i njihovih nastavnika protekla uz bogat program koji je obuhvatio i pesmu i igru, ali i nezaobilazno predstavljanje uspeha na ovogodišnjim takmičenjima i kvizovima.

Pored glumačkih talenata, učenici Srednje škole Novi Bečej ovom prilikom prikazali su i svoje pevačke talente u vidu mini koncerta Pevačke grupe pod rukovodstvom nastavnice muzike Sofije Jegdić Gurjanov, ali i igračke veštine u sklopu spleta folklornih igara u čijoj pripremi je svoju stručnu pomoć pružio Jovan Sudarski, umetnički rukovodilac novobečejskog „Bećarca“.






Read 232 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…