ODBORNICI SO NOVI BEČEJ USVOJILI REBALANS BUDžETA

Na 17. sednici Skupštine opštine Novi Bečej odbornici su odlučivali o ukupno 20 tačaka na dnevnom redu, među kojima je najvažnija bila ona koja se ticala izmena i dopuna Odluke o budžetu opštine Novi Bečej za tekuću godinu, odnosno takozvanog rebalansa budžeta.

Čega se sve dotiče ova odluka koja je usvojena jednoglasno, predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović objasnio je nakon završene sednice.

Odbornici SO Novi Bečej ovom prilikom doneli su i odluku o usvajanju Plana javnog zdravlja opštine Novi Bečej za period od 2022. do 2026. godine, odnosno Program monitoringa životne sredine na teritoriji novobečejske opštine za 2022., 2023. i 2024. godinu.

Takođe, na 17. sednici SO doneto je rešenje o reizboru Ranka Janjića na funkciju direktora Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju na period od četiri godine, kao i rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora Doma kulture opštine Novi Bečej. Na ovu funkciju izabrana je Marina Cvejin, diplomirani filozof iz Novog Bečeja na period od šest meseci. Isto tako, za novog člana Opštinskog veća opštine Novi Bečej zaduženog za turizam i ugostiteljstvo izabran je Duško Arsenov iz Novog Miloševa, potvrdio je Saša Maksimović.

Na održanoj sednici doneta su i rešenja o konstatovanju prestanka mandata, odnosno imenovanju članova školskih odbora svih šest škola na teritoriji opštine Novi Bečej.

 

Read 441 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…