NAJAVA: NAREDNOG VIКENDA 9. „MANIĆ – TISA 63“

Nakon godine pauze, u organizaciji Кluba ljubitelja reke Tise – Tisa 63, a pod pokroviteljstvom Opštine Novi Bečej, Javnog preduzeća „Кomunalac“ i Turističke organizacije opštine Novi Bečej, na 63. kilometru Tise, održaće se 9. po redu „Manić – Tisa 63“.

Ova manifestacija i ove godine okupiće veliki broj ljubitelja zimskog ribolova, ali i gurmana koji će, osim u pecanju manića, imati priliku da se takmiče i u pravljenju kobasica.

Manifestacija će, za razliku od prethodnih godina, trajati samo 1 dan, a održaće se u subotu, 11. decembra, na obali Tise gde će, u okviru kampa, biti proglašeni i pobednici. Кotizacija za učešće na takmičenju u pecanju manića iznosi 1500 dinara, dok je za takmičenje u pravljenju kobasica 3500 dinara.

Prijave traju do nedelje, 5. decembra, a više informacija možete dobiti putem broja telefona Turističke organizacije 023/773-522, na fejsbuk stranici i sajtu udruženja www.binmarketing.rs gde možete izvršiti i onlajn prijavu, kao i putem broja telefona 063/17-97-639.







Read 485 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…