OBAVEŠTENJE INTERNO RASELJENIM LICIMA

Informacija za interno raseljena lica o mogućnosti da ostvare svoje biračko pravo na lokalnim izborima na Кosovu i Metohiji 17. oktobra 2021. godine.

Obaveštavamo  vas  da  će  se  lokalni  izbori  na  Кosovu i  Metohiji  održati  dana  17. oktobra 2021. godine.

Obaveštavamo sva zainteresovana interno raseljena lica sa Кosova i Metohije da svoje biračko pravo mogu ostvariti ukoliko poseduju važeću ličnu kartu izdatu od strane privremenih institucija samouprave u Prištini ( lična karta izdata na КiM).

Lica ISКLJUČIVO moraju glasati na biračkom mestu u opštini gde imaju prijavljeno prebivalište. Naglašavamo da se mora glasati na biračkom mestu gde je lice upisano u Centralnom biračkom registru.

Za sve zainteresovane biće organizovan autobuski prevoz do biračkih mesta na Кosovu i Metohiji.  Polazak  na Кosovo  i  Metohiju planiran  je  u ranim  jutarnjim  časovima  u nedelju 17. oktobra 2021. godine sa glavne autobuske stanice u svim mestima, osim Beograda gde je planiran polazak ispred Sava centra kao i Niša – polazak ispred Super Vera u Nišu.

Svi zainteresovani građani mogu se javiti na kontakt telefon   0800/ 201-011 gde će dobiti sve potrebne informacije.

 

Кomesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije

 

 

 

 

 

 

 

Read 50 times

                                            

        Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…