U NOVOM BEČEJU OTVOREN PRODAJNO-SERVISNI CENTAR FIRME AGROTECH

Кompanija Agrotech danas je svečano otvorila svoj najsavremeniji Prodajno-servisni centar u Novom Bečeju koji će poljoprivrednim proizvođačima na jednom mestu pružiti najmodernije tehnologije u oblasti današnje poljoprivredne proizvodnje u vidu poljopredne mehanizacije, priključnih mašina i opreme.

Centar je izgrađen zajedničkim naporima firme Agrotech i CNH Industrial, potvrdio je direktor prodaje u firmi Agrotech, Dejan Zorić.

Prilikom svečanog otvaranja Prodajno-servisnog centra u Novom Bečeju, prisutnima su se obratili i predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, predsednik Skupštine AP Vojvodine, Ištvan Pastor, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, Atila Juhas i predstavnik fabrike CNH Industrial, Mateo Paralupi, dok im se u presecanju vrpce pridružio i vlasnik Agrotech-a, Imre Bata. Svi oni istakli su veliki značaj ove investicije, kako za lokal, tako i za celu Vojvodinu, ali i šire.

Novi prodajno-servisni centar firme Agrotech nalazi se na mestu nekadašnjeg FOP-a, na adresi Кumanački drum 11 u Novom Bečeju.







Read 487 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…