MAKSIMALNA POMOĆ INVESTITORIMA, USKORO KRPLjENjE RUPA NA PUTEVIMA

Lokalna samouprava u Novom Bečeju nastoji da na sve moguće načine privuče potencijalne investitore u novobečejsku opštinu, a jedan od svakako najvažnijih i osnovnih koraka u tom smeru jeste opremanje industrijskih zona.

Kako smo izveštavali pre nekoliko meseci, industrijska zona „Jug“ kod Novog Miloševa u tom smislu potpuno je opremljena, dok u njenoj neposrednoj blizini, na prostoru nekadašnjeg „3. oktobra“ od nedavno posluje i novi pogon firme „Knott Autoflex“. Pored ubrzanog procesa izdavanja potrebnih dozvola, postoje i drugi načini da lokalna samouprava animira investitore da za svoje pogone izaberu baš teritoriju opštine Novi Bečej, ističe predsednik opštine, Saša Maksimović. Prema njegovim rečima, jedan takav primer jeste i pomenuta kompanija „Knott Autoflex“ za čiji pogon u Novom Miloševu je opština izgradila i novi parking.

Maksimović najavljuje da će ubrzo uslediti i redovno održavanje lokalnih puteva. Nadzor radova na asfaltiranju i krpljenju udarnih rupa na lokalnim putevima u naseljenim mestima opštine Novi Bečej vrši JP „Urbanizam i putevi“ iz Novog Bečeja, dok će same radove izvoditi zrenjaninska firma „Eko-gradnja“.

Read 267 times

                                            

                Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…