NOVIM LAPTOP RAČUNARIMA NASTAVLjENO OPREMANjE SREDNjE ŠKOLE NOVI BEČEJ

Srednja škola Novi Bečej od nedavno je bogatija za još 25 laptop računara smeštanih u kabinet za mehatroniku. Opremanje kabineta omogućili su kompanija NIS u okviru programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“ i opština Novi Bečej koja je jedna od lokalnih samouprava koja već godinama učestvuje u pomenutom programu.

Ovo je nastavak opremanja škole potrebnim tehničkim i nastavnim sredstvima u cilju modernizacije same nastave, za šta je izdvojeno nešto više od milion dinara, istakla je direktorka škole, Anita Bojić Perkin, prilikom posete predsednika opštine Novi Bečej, Saše Maksimovića, Srednjoj školi.

Maksimović, obišao je ovom prilikom obišao kabinet za mehatroniku, osvrnuvši se i na nedavno potpisan sporazum o nastavku saradnje sa kompanijom NIS u okviru programa „Zajednici zajedno“ koji će se ove godine fokusirati na unapređenje zaštite životne sredine kroz uvođenje solarnog napajanja i osvetljenja, zamenu kotlova, uređenje javnih gradskih parkova i parkovskih površina, sadnju autohtonih vrsta biljaka, postavljanje inovativnih ekoloških parkovskih elemenata i reciklažnih kanti i kontejnera.

 

Read 570 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…