MESNA ZAJEDNICA NAGRADILA UNU ČIVČIĆ ZA POSTIGNUT USPEH

Učenica 8. razreda Osnovne škole „Josif Marinković“, Una Čivčić, nedavno je sa vršnjacima odmerila svoje znanje na republičkom takmičenju u oblasti srpskog jezika i jezičke kulture i tom prilikom, uz maksimalan broj bodova, osvojila prvo mesto.

Za postignut uspeh, Mesna zajednica Novi Bečej nagradila ju je tablet računarom koji će joj, kako kaže, poslužiti za zabavu, ali i za sticanje novih znanja kao svojevrstan podstrek za buduće uspehe.

Na republičkom takmičenju učešće je uzelo 320 učenika od kojih je njih 15 na okružnom nivou dostiglo maksimalan broj bodova što ovaj uspeh čini zaista izuzetnim, istakla je direktorica Osnovne škole „Josif Marinković“, Maja Vidaković.

Mesna zajednica Novi Bečej nedavno je na isti način nagradila i Danila Rajkova, učenika Srednje škole koji je na republičkom takmičenju iz fizike osvojio prvu nagradu, podsetio je predsednik Saveta Mesne zajednice, Milenko Garčev, koji dodaje da uspesi poput ovih ne smeju proći neopaženo.

 

Read 558 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…