UNA POVEZALA TISU, BANAT I „PETNICU“

Učenica 8. razreda OŠ „Josif Marinković“ u Novom Bečeju, Una Čivčić, kao jedina predstavnica novobečejske opštine, u konkurenciji od hiljadu učenika, ušla je u najuži krug od samo 209 mladih iz cele Srbije i regiona koji su u periodu od 13. do 19. septembra ove godine pohađali Letnju naučnu školu u čuvenoj Istraživačkoj stanici „Petnica“.

Ova talentovana učenica za Letnju naučnu školu čula je od svoje mame, nastavnice istorije, a na putu ka „Petnici“, pored podrške porodice, dobila je nesebičnu podršku i svojih nastavnika, ali i drugara iz razreda. U razgovoru sa Unom saznali smo šta je sve bilo potrebno da bi bila izabrana u uzak krug perspektivnih učenika i budućih mladih naučnika iz okruženja.

Svoja mnogobrojna interesovanja ova odlična učenica čiji je trenutni moto „Sanjaj velike snove i radi teško za njih“ imala je priliku da proširi i učvrsti upravo u Istraživačkoj stanici „Petnica“. Sa nama je podelila svoja iskustva i utiske.

 

Read 698 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…