POČELA „DEČJA NEDELjA“ - ZA NAJMLAĐE SLATKI POKLON PAKETI I IGRAČKE

Danas je počela još jedna „Dečja nedelja“ u kojoj učestvuju sve predškolske i školske ustanove u našoj zemlji. Manifestacija će trajati do 10. oktobra, a svaki dan posvećen je određenoj temi.

Ove godine, „Dečja nedelja“ drugačija je od svih prethodnih, s obzirom na epidemiološku situaciju sa korona virusom, a obeležava se pod sloganom „Podeljena sreća dva puta je veća“. Sada već tradicionalno, prvog dana „Dečje nedelje“ objekte PU „Pava Sudarski“ obilaze predstavnici opštine Novi Bečej uz slatke poklon pakete i igračke, odnosno didaktička sredstva koje su zajedno obezbedili lokalna samouprava i sama predškolska ustanova.

Pokloni za najmlađe namenjeni su deci u svim naseljenim mestima opštine, istakao je ovom prilikom predsednik opštine, Saša Maksimović, koji je centralni objekat PU „Pava Sudarski“ u Novom Bečeju obišao zajedno sa svojim zamenikom, Ivicom Milankovim i pomoćnicima, Milanom Stojšinim i Trifunom Stankovićem.

Šta za njih predstavlja „Dečja nedelja“, koja su prava deteta, ali i njegove obaveze, rekli su nam Jovana, Mila i Danilo.

U objektu „Leptirić“ PU „Pava Sudarski“ prvi dan „Dečje nedelje“ obeležili su pesmom.

 

Read 682 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…