U TOKU POSTAVKA ŠTEDLJIVE RASVETE U VRTIĆU „LEPTIRIĆ“

Zahvaljujući sredstvima dobijenim na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj u objektu „Leptirić“ PU „Pava Sudarski“ u Novom Bečeju u toku je realizacija projekta zamene dotrajale, stare rasvete novim, štredljivim osvetljenjem.

Radovi su počeli ove, a potrajaće naredne dve nedelje, kaže direktor PU „Pava Sudarski“, Dragan Miloradović i dodaje da će sve biti spremno za početak nove obrazovne godine. Ukupna vrednost radova iznosi 3.645.705 dinara sa PDV-om.

Prema Miloradovićevim rečima, PU „Pava Sudarski“ nastoji da funkcioniše što normalnije u datim ulovima tokom epidemije virusa COVID-19, kako u smislu nastave sa decom, tako i u smislu projekata i održavanja objekata. Dobijena sredstva ovog puta predviđena su samo za objekat „Leptirić“, ali je u planu da se u narednom periodu na ovaj način „osveže“ i ostali objekti PU „Pava Sudarski“ u svim naseljenim mestima opštine, ističe direktor ove obrazovno-vaspitne ustanove.






Read 720 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…