MESNA ZAJEDNICA NOVI BEČEJ I OVE GODINE NAGRADILA NAJUSPEŠNIJE UČENIKE

Mesna zajednica Novi Bečej nastavila je tradiciju i, 5. godinu za redom, najuspešnije učenike Osnovnih škola „Miloje Čiplić“ i „Josif Marinković“, kao i Srednje škole Novi Bečej, nagradila tablet računarima kao nagradu za uložen trud i dodatno zalaganje, ali i kao podstrek za neke naredne uspehe, rekao je prilikom dodele predsednik Saveta Mesne zajednice Novi Bečej, Milenko Garčev.

Za maturantkinju Osnovne škole „Josif Marinković“, Anu Stančić, bila je ovo kruna rada nakon laskave titule đaka generacije.

Kako dodaje, istakla se u književnosti, istoriji, ali i u Tehničkom i informatičkom obrazovanju, a zavidan uspeh postigao je i maturant smera tehničar mehatronike u Srednjoj školi Novi Bečej, Edmond Vaš.

Pored Ane i Edmonda, ove godine nagrađeni su još i Milena Korovljev, Živojin Dujin, Danilo Rajkov, Tisa Šućurović, Martina Balint, Selena Nemešev i Aleksandar Milosavljević.

Read 754 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…