U TOKU IZMULJAVANJE PRIOBALJA TISE

Na obali Tise kod Novog Bečeja danas su počeli radovi na izmuljivanju priobalja u potezu gradske marine na kom se nalaze privezi za splavove.

U pitanju je nastavak ovogodišnjih radova na uređenju priobalja pred početak letnje sezone. Podsetimo, nedavno je u sklopu ovih aktivnosti završeno čišćenje priobalja, a u planu je i zamena i osvežavanja mobilijara na gradskoj plaži, najavljuje Miroslav Macura, sekretar Saveta MZ Novi Bečej u čijoj je nadležnosti održavanje priobalja.

Izmuljivanje će se vršiti naredna tri dana, a radove u vrednosti od 280 hiljada dinara koje finansira MZ Novi Bečej obavlja VPD „Gornji Banat“ iz Kikinde.

Macura je još jednom pozvao sve sugrađane koji nisu izmirili svoje obaveze prema MZ Novi Bečej, a u vezi sa plaćanjem zakupa priveza za svoja plovila, da to učine najkasnije do 1. juna kako bi se u sezonu čuvanja plovila ušlo sa punim kapacitetom.






Read 785 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…