OBUKA ZA PISANJE PROJEKATA FINANSIRANIH IZ EU FONDOVA

Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine nakon dve godine ponovo je u saradnji sa lokalnom samoupravom u Novom Bečeju organizovao trodnevnu obuku za pisanje projektnih predloga koji se finansiraju putem fondova Evropske unije.

Obuka je kao i ranije namenjena predstavnicima lokalnih javnih ustanova i preduzeća, a održava se u sali Kluba za dnevni boravak Doma za odrasle „Sveti Vasilije Ostroški - Čudotvorac“.

Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine osnovan je pokrajinskom skupštinskom odlukom i označen je kao pravni sledbenik Kancelarije za evropske poslove Izvršnog veća AP Vojvodine. Fond je obrazovan radi praćenja, proučavanja i implementacije evropskih integracionih procesa i izgradnje i jačanja kapaciteta institucija u Vojvodini.

Više o obuci koja nosi naziv „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“ i izazovima sa kojim se najčešće susreće neko ko odluči da se bavi pisanjem projektnih predloga, ispričala nam je Jelena Kontić, iz Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine.






Read 862 times

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…