Aktuelne vesti

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović potpisao je danas ugovor o sanaciji i rekultivaciji divljih deponija u opštini Novi Bečej.

Zbog najavljenih radova na zameni sistema za napajanje na području Zrenjanina u noći između 14. i 15. decembra, kao i između 22. i 23. decembra u periodu od ponoći do 6 ujutru biće nedostupne centrale, odnosno uređaji preko kojih rade brojevi hitne službe 192, 193 i 194 na teritoriji Zrenjanina, Novog Bečeja, Nove Crnje i Srpske Crnje.

OBAVEŠTENJE

Obaveštavaju se građani i posebno pozivamo lica koji stiču punoletstvo do i 16. januara 2022. godine, da povodom održavanja republičkog referenduma radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava Republike Srbije, koji će se održati 16. januara 2022. godine, mogu izvršiti uvid u birački spisak za područje opštine NOVI BEČEJ, u cilju provere da li su upisani u birački spisak i da li su upisani podaci tačni, do 31. decembra 2021. godine,  svakog radnog dana od 7,00 do 15,00 časova i to u NOVOM BEČEJU u USLUŽNOM CENTRU Opštinske uprave Novi Bečej, Žarka Zrenjanina broj 8.

Ministarstvo za brigu o selu odobrilo je bespovratna sredstva za kupovinu kuća sa okućnicom za još 1 korisnika.

Nakon godine pauze, u organizaciji Кluba ljubitelja reke Tise – Tisa 63, a pod pokroviteljstvom Opštine Novi Bečej, Javnog preduzeća „Кomunalac“ i Turističke organizacije opštine Novi Bečej, na 63. kilometru Tise, održaće se 9. po redu „Manić – Tisa 63“.

Odlukom Saveta Mesne zajednice Novi Bečej raspisuje se drugi krug javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljista u drzavnoj svojini a koje je dato na koriscenje Mesnoj zajednici.

U organizaciji Кarate kluba „Jedinstvo“, a uz podršku Mesne zajednice Novi Bečej, u prostorijama Centra za održivost zajednice u Novom Selu pokrenuta je sekcija ove drevne, japanske veštine.

Na danas održanoj 13. po redu sednici Skupštine opštine Novi Bečej, odbornici su u okviru prve od 23 tačke dnevnog reda usvojili Izveštaj o prihodima i rashodima budžeta Opštine za period od 1. januara do 30. septembra 2021. godine.

U poslednjih nekoliko godina urađeno je dosta na rekonstrukciji Omladinskog doma u Кumanu, mestu na kom se održavaju sve kumanačke proslave.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, juče je obišao završne radove na postavljanju asfalta u 2. Кrajiškoj ulici u Novom Bečeju.

                                            

        Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…