PDR SPORTSКOG AERODROMA SA PRATEĆIM SADRŽAJIMA U BOČARU 


Planom su definisani: podela prostora na karakteristične celine sa određivanjem površina javne namene, planirana namena površina sa podelom na karakteristične zone i celine, regulacione linije infrastrukturnih koridora - površina javne namene, građevinske linije, planirane trase, koridori i kapaciteti mreža javne komunalne infrastrukture, pravila građenja, mere i uslovi zaštite, kao i sprovođenje Plana.

Područje Plana detaljne regulacije nalazi se u katastarskoj opštini Bočar, na rastojanju približno 150-700m južno od granice građevinskog područja naselja, i oivičeno je sa severne strane atarskim putevima, melioracionim kanalom i pašnjacima, sa zapadne strane melioracionim kanalom, sa južne strane pašnjakom, a sa istočne strane atarskim putem, melioracionim kanalom, pašnjacima i parcelom opštinskog puta Bočar-Novo Miloševo.

Prilikom izrade Кoncepta plana detaljne regulacije površina obuhvata plana je značajno smanjena u odnosu na to kako je definisano Odlukom o izradi plana detaljne regulacije, sa 253ha na približno 118,5ha.

 

PDR SPORTSКOG AERODROMA SA PRATEĆIM SADRŽAJIMA U BOČARU

TEKSTUALNI DEO   1,538 KB   
POSTOJEĆE STANJE   474 KB
GRANICE PLANA   192 KB
NAMENA I ZAŠTITA PRIRODE   588 KB   
SAOBRAĆAJ, ATMOSFERSКA КANALIZACIJA I NIVELACIJA   249 KB  
INFRASTRUKTURA   245 KB  
REGULACIJA I GRAĐEVINSКE LINIJE   281 KB  
POPREČNI PROFIL INFRASTRUКTURE КORIDORA   194 KB  
POVRŠINE JAVNE NAMENE I SPROVOĐENJE   229 KB  



 

                                            

                



Republika Srbije,
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Tradicionalni grb APV

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…