Print this page
TAКMIČARI IZ SRBIJE USКORO NA VELIКOM TURNIRU U TURSКOJ

Na nedavno održanom jubilarnom 10. Vikendu sporta u Novom Bečeju, kao i svake godine, zapažen je bio nastup takmičara u kungfu vušu disciplinama koje organizuje novobečejski Кlub borilačkih sportova „Jedinstvo“.

Prema rečima Radenka Tadić, predsednika i trenera kluba, ali i generalnog sekretara Srpskog kungfu vušu saveza koji svoje sedište ima upravo u Novom Bečeju, gostujući sportski klubovi bili su više nego zadovoljni organizacijom cele manifestacije, a benefiti toga su mnogostruki, jer su najavili svoj ponovni dolazak.

Tadić je nedavno boravio u Švajcarskoj gde je održan kongres povodom osnivanja nove evropske federacije kao značajne karike za razvoj kungfu vušu sporta u Evropi.

Uticaj koji Srpski kungfu vušu savez ima u svetu rezultovao je podrškom koja će biti realizovana u avgustu, a u pitanju je učešće srpskih takmičara na velikom turniru u turskom gradu Edirne.






Read 236 times Last modified on utorak, 18 July 2023 09:12
Login to post comments
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…