Print this page
„CRNO-BELI“ КAMP U ZNAК SEĆANJA NA PRIJATELJE

Udruženje građana Centar za razvoj psihofizičkih i mentalnih sposobnosti „Buđinkan dođo Novi Bečej“ i Кarate klub „Jedinstvo“ po drugi put organizovali su dvodnevni „Crno-beli“ kamp u marini „Gradište“ na Tisi.

Ovogodišnji kamp bio je memorijalni, a posvećen je dugogodišnjem treneru karatea, Mihalju Rigou, kao i nekadašnjem članu novobečejskog ninđucu kluba, Vuku Sentešu.

Sa gostima iz Sportskog udruženja „Realni aikido i karate Protić“ i ninđucu kluba „Satori dođo Novi Sad“, kamp je okupio oko 50 učenika i mentora pomenutih borilačkih veština koji su zajedno prošli dnevne, ali i noćni trening, vežbe gađanja lukom i strelom, kao i obuku o boravku u prirodi.

U prisustvu mentora, Srđana Crnogorca, ovo dvodnevno druženje privedeno je kraju polaganjem članova novobečejskog ninđucu kluba kao dodatnom prilikom za usavršavanje i razmenu iskustva. Više detalja o ovome saznajte u novom izdanju emisije „Iz mog ugla“, u sredu, 21. juna, od 20 časova.






Read 254 times Last modified on petak, 23 June 2023 09:17
Login to post comments
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…