Print this page
ODBORNICI SO NOVI BEČEJ ZASEDALI PO 30. PUT

Na današnjoj, 30. sednici SO Novi Bečej pred odbornicima se na dnevnom redu našlo ukupno 11 tačaka, a pored donošenja odluke o izmeni i dopuni odluke o obrazovanju jedinice civilne zaštite opšte namene i specijalizovanih jedinica civilne zaštite za uzbunjivanje na teritoriji opštine Novi Bečej, usvojene su i izmene i dopune odluke o raspisvanju javnog oglasa o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini novobečejske opštine radi izgradnje, putem javnog nadmetanja.

Prema rečima predsednika opštine, Saše Maksimovića, reč je o zemljištu u industrijskoj zoni „Izlaz“.

Odbornici SO Novi Bečej su ovom prilikom doneli i rešenje o davanju saglasnosti na program rada i finansijski plan Кreativnog centra „Hertelendi - Bajić“ u Bočaru za tekuću godinu. Prema Maksimovićevim rečima dobro je da je usvojen plan i program rada, ali nije dobro što ova ustanova i dalje nema upotrebnu dozvolu.

Na 30. sednici SO Novi Bečej usvojen je i plan rada Štaba za vanredne situacije za tekuću godinu, odnosno izveštaj o njegovom radu u prethodnoj, 2023. godini.







Read 76 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…