Print this page
MIROVIĆ OBIŠAO RADOVE NA IZGRADNJI DNEVNOG BORAVКA

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić obišli su danas radove na izdradnji dnevnog boravka u okviru Doma za odrasle i starije „Sveti Vasilije Ostroški - Čudotvorac“ u Novom Bečeju.

Izgradnja dnevnog boravka za odrasla i stara lica počela je 17. jula ove godine, a rok za završetak radova je 100 dana. Prema rečima Igora Mirovića, u pitanju je značajna i vredna investicija u koju je Pokrajina uložila više od 100 miliona dinara, dok će još 30 miliona dinara biti izdvojeno za opremanje objekta.

Nova investicija u Domu za odrasle i starije „Sveti Vasilije Ostroški - Čudotvorac“ pomoći će da se proširi postojeći sistem ove ustanove, ali i sami programi koje će koristiti oni kojima je pomoć potrebna, zaključio je Mirović i dodao da je izuzetno zadovoljan ovim novim segmentom u sistemu socijalne zaštite u Novom Bečeju.






Read 215 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…