Print this page
OBEZBEĐENO 140 MILIONA ZA PRVU FAZU RADOVA

U zgradi Radničkog univerziteta u Novom Bečeju danas je održana 27. sednica SO Novi Bečej, na čijem dnevnom redu se našlo ukupno 19 tačaka.

Odbornici su ovom prilikom usvojili rešenja o davanju saglasnosti na izveštaje o radu Skupštine i Opštinskog veća, ali i predsednika opštine, odnosno Opštinske uprave za prethodnu, 2022. godinu. Takođe, doneta je Odluka o pristupanju izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije radne zone „Izlaz“ u Novom Bečeju, a usvojen je i izveštaj o prihodima i rashodima opštinskog budžeta za prvih šest meseci u ovoj godini.

Nakon održane sednice, predsednik opštine Saša Maksimović osvrnuo se kratko na svoj rad i na rad same Opštinske uprave u prethodnom periodu, najavivši nove investicije i nova ulaganja. Prema njegovim rečima, godina za nama bila je vrlo plodonosna za opštinu.

Na 27. sednici Skupštine opštine odbornicu su usvojili i rešenje o davanju saglasnosti na Godišnji plan o realizaciji vaspitno-obrazovnog rada PU „Pava Sudarski“ za prethodnu, odnosno rešenje o davanju saglasnosti na Godišnji plan vaspitno-obrazovnog rada ove ustanove za tekuću radnu godinu. Isto tako, doneto je rešenje o davanju saglasnosti na rebalans finansijskog plana PU „Pava Sudarski“ za 2023. godinu.

Odbornici su doneli i rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune finansijskih planova MZ Кumane, Narodne biblioteke Novi Bečej, TO opštine i Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju.






 

Read 248 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…