Print this page
POMOĆ PAROVIMA ZA VANTELESNU OPLODNJU

Članovi Opštinskog veća opštine Novi Bečej danas su zasedali po 74. put u aktuelnom sazivu, a među prvim tačkama na dnevnom redu održane sednice utvrđen je predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o finansijskoj podršci porodicama sa decom na teritoriji novobečejske opštine.

Pomenute izmene i dopune odnose se, pre svega, na pomoć porodicama koje nisu u mogućnosti da se ostvare kao roditelji, odnosno na finansijsku podršku pri procesu vantelesne oplodnje, objasnila je nakon sednice Opštinskog veća Ivana Dobožanov Ćurčić, načelnica Odeljenja za javne službe u Opštinskoj upravi Novi Bečej.

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, osvrnuo se, pre svega, na tačke dnevnog reda sednice koje su se ticale utvrđivanja cene boravka dece u Predškolskoj ustanovi „Pava Sudarski“, odnosno na cene usluga sakupljanja i transporta komunalnog otpada.

On je ovom prilikom prokomentarisao i doneto rešenje o upotrebi stalne budžetske rezerve, koje se tiče pravovremene reakcije službi JP „Кomunalac“ u slučaju jakih kiša.






Read 221 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…