Print this page
BRIGA ZA BUDUĆE NOVOBEČEJSКE SPORTISTE

U okviru projekta „Mi istražujemo Novi Bečej“ mališani iz objekta „Leptirić“ Predškolske ustanove „Pava Sudarski“, pre nekoliko meseci sa svojim vaspitačicama posetili su Sportsko-rekreativni centar „Jedinstvo“ i tom prilikom saznali više o sportovima kojima bi u budućnosti mogli da se bave.

Svoje utiske potom su preneli na papir i crteže uručili direktoru sportskog centra, Ranku Janjiću, koji im je, u društvu predsednika Sportskog saveza opštine Novi Bečej, Aleksandra Dujina, uzvratio posetu i obradovao ih poklonima u vidu slatkiša.

I ovoga puta, najmlađi su se oprobali na poligonu sa preprekama koje za savladavanje zahtevaju spretnost i koordinaciju.

U cilju promocije sporta, za učesnike projekta, ali i polaznike drugih vaspitnih grupa, pripremljeni su flajeri sa kontaktima trenera klubova sa teritoriji opštine kao dodatna smernica svima onima koji izraze želju da se uključe u sportske aktivnosti.






Read 214 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…