Print this page
JP „КOMUNALAC“: UZ NOVO UКRASNO BILJE POSTAVLJEN I DODATNI SISTEM ZA ZALIVANJE

Radnici Javnog preduzeća „Кomunalac“ i ovog leta potrudili su se da Tiski kej, kao zaštitni znak Novog Bečeja, zadrži svoje mesto među najlepšima u Srbiji.

Svakodnevni poslovi planiranja i održavanja zelenih i cvetnih površina spadaju u najobimnije u njihovoj delatnosti, koje umnogome olakšava postavljanje sistema za zalivanje „kap po kap“ na većim cvetnjacima poput onih u ulici Žarka Zrenjanina koji pokrivaju površinu veću od 250 kvadratnih metara.

U prethodnom periodu uređen je i plato ispred Srednje škole u ulici Maršala Tita, a postavljeno je i novo ukrasno drveće na Tiskom keju, objašnjava pejzažni arhitekta, Sofija Blažin.

Predstojeći „Velikogospojinski dani“ i za radnike javnog preduzeća podrazumevaju pojačane aktivnosti koje se pre svega odnose na održavanju čistoće naseljenog mesta, ali i poseban režim rada koji će, u skladu sa propisanim epidemiološkim merama, ove godine biti organizovano nešto drugačije.

Кako dodaje, ovoga puta neće biti praktikovan noćni rad kako bi se izbegla najveća gužva i kontakt radnika sa velikim brojem posetilaca i samim smanjila šansa za širenje virusa kovid-19.





 

Read 562 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…