Print this page
ZAVRŠEN ŠKOLSKI TEREN, NOVI RAČUNARI ZA INFORMATIČKI KABINET U KUMANU

Radovi na obnovi i asfaltiranju sportskog terena u dvorištu OŠ „Stančić Milan - Uča“ u Kumanu ovih dana privedeni su kraju, a nekada dotrajali školski sportski prostor, danas je, pre svega, bezbedno okruženje namenjeno učenicima ove škole, ali i svim rekreativcima i ostalim meštanima Kumana.

Prema rečima direktorke škole, Marije Stančić, učenici i nastavnici su prezadovoljni konačnim izgledom terena, ali i činjenicom da će ubuduće časovi fizičke kulture i vannastavnih aktivnosti biti na mnogo višem nivou. Radove u iznosi od bezmalo 11 miliona dinara sa pdv-om finansiralo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a izvođač radova bila je „Eko-gradnja“ iz Zrenjanina.

Ovom prilikom uređen je i glavni ulaz u školu, ali i plato u dvorištu gde učenici borave za vreme školskog odmora, kao i dve pristupne staze koje spajaju plato i sportski teren. U pitanju je donatorstvo firme „Eko-gradnja“.

Ovo nije jedini projekat koji se trenutno sprovodi u kumanačkoj školi, jer su ove godine školi odobrena sredstva i od strane kompanije NIS koja će biti iskorišćena za opremanje informatičkog kabineta, kaže direktorka škole, Marija Stančić.

 

Read 632 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…