Print this page
UNA POVEZALA TISU, BANAT I „PETNICU“

Učenica 8. razreda OŠ „Josif Marinković“ u Novom Bečeju, Una Čivčić, kao jedina predstavnica novobečejske opštine, u konkurenciji od hiljadu učenika, ušla je u najuži krug od samo 209 mladih iz cele Srbije i regiona koji su u periodu od 13. do 19. septembra ove godine pohađali Letnju naučnu školu u čuvenoj Istraživačkoj stanici „Petnica“.

Ova talentovana učenica za Letnju naučnu školu čula je od svoje mame, nastavnice istorije, a na putu ka „Petnici“, pored podrške porodice, dobila je nesebičnu podršku i svojih nastavnika, ali i drugara iz razreda. U razgovoru sa Unom saznali smo šta je sve bilo potrebno da bi bila izabrana u uzak krug perspektivnih učenika i budućih mladih naučnika iz okruženja.

Svoja mnogobrojna interesovanja ova odlična učenica čiji je trenutni moto „Sanjaj velike snove i radi teško za njih“ imala je priliku da proširi i učvrsti upravo u Istraživačkoj stanici „Petnica“. Sa nama je podelila svoja iskustva i utiske.

 

Read 710 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…