Print this page
VINOGRADARI VOJVODINE SE PO 8. PUT OKUPILI U NOVOM BEČEJU

Udruženje voćara i vinogradara „Boemi“ iz Novog Bečeja, uz podršku TO opštine Novi Bečej, ove godine organizovalo je 8. po redu Susret vinogradara Vojvodine.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom i preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja korona virusa, program manifestacije realizovan je u nešto izmenjenom izdanju bez uobičajene posete okolnim vinogradima. Vinogradari su se ove godine okupili u turističko-informativnom centru na Tiskom keju, nakon čega su imali priliku i da se provozaju Tisom. Program je dalje organizovan u dvorištu Muzeja „Glavaševa kuća“.

Ove godine, program Susreta vinogradara Vojvodine prigodno je spojen sa manifestacijom u okviru koje se u Muzeju „Glavaševa kuća“ sada već nekoliko godina unazad prikazuje berba i obrada grožđa na tradicionalan način.

Program 8. susreta vinogradara Vojvodine završen je zajedničkim ručkom u prostorijama hostela u zgradi Stare vranjevačke opštine u Novom Bečeju.

Read 686 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…