Print this page
ОДБОРНИЦИ СО НОВИ БЕЧЕЈ ЗАСЕДАЛИ ПО 30. ПУТ

На данашњој, 30. седници СО Нови Бечеј пред одборницима се на дневном реду нашло укупно 11 тачака, а поред доношења одлуке о измени и допуни одлуке о образовању јединице цивилне заштите опште намене и специјализованих јединица цивилне заштите за узбуњивање на територији општине Нови Бечеј, усвојене су и измене и допуне одлуке о расписвању јавног огласа о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини новобечејске општине ради изградње, путем јавног надметања.

Према речима председника општине, Саше Максимовића, реч је о земљишту у индустријској зони „Излаз“.

Одборници СО Нови Бечеј су овом приликом донели и решење о давању сагласности на програм рада и финансијски план Kреативног центра „Хертеленди - Бајић“ у Бочару за текућу годину. Према Максимовићевим речима добро је да је усвојен план и програм рада, али није добро што ова установа и даље нема употребну дозволу.

На 30. седници СО Нови Бечеј усвојен је и план рада Штаба за ванредне ситуације за текућу годину, односно извештај о његовом раду у претходној, 2023. години.







Read 227 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…