Print this page
ОБЕЗБЕЂЕНО 140 МИЛИОНА ЗА ПРВУ ФАЗУ РАДОВА

У згради Радничког универзитета у Новом Бечеју данас је одржана 27. седница СО Нови Бечеј, на чијем дневном реду се нашло укупно 19 тачака.

Одборници су овом приликом усвојили решења о давању сагласности на извештаје о раду Скупштине и Општинског већа, али и председника општине, односно Општинске управе за претходну, 2022. годину. Такође, донета је Одлука о приступању изради измена и допуна Плана детаљне регулације радне зоне „Излаз“ у Новом Бечеју, а усвојен је и извештај о приходима и расходима општинског буџета за првих шест месеци у овој години.

Након одржане седнице, председник општине Саша Максимовић осврнуо се кратко на свој рад и на рад саме Општинске управе у претходном периоду, најавивши нове инвестиције и нова улагања. Према његовим речима, година за нама била је врло плодоносна за општину.

На 27. седници Скупштине општине одборницу су усвојили и решење о давању сагласности на Годишњи план о реализацији васпитно-образовног рада ПУ „Пава Сударски“ за претходну, односно решење о давању сагласности на Годишњи план васпитно-образовног рада ове установе за текућу радну годину. Исто тако, донето је решење о давању сагласности на ребаланс финансијског плана ПУ „Пава Сударски“ за 2023. годину.

Одборници су донели и решења о давању сагласности на измене и допуне финансијских планова МЗ Kумане, Народне библиотеке Нови Бечеј, ТО општине и Спортско-рекреативног центра „Јединство“ у Новом Бечеју.






 

Read 386 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…