Print this page
НА СЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ДОНЕТО РЕШЕЊЕ О ПОВЕЋАЊУ СТИПЕНДИЈА ЗА СТУДЕНТЕ

На данашњој седници Општинског већа, одржаној у Свечаној сали у згради Општине, већници су донели Решење о утврђивању обима и мера додатне подршке ученицима и студентима са територије општине, а потом и Решење о износу и броју општинских стипендија за школску 2022/2023 годину, којим је предвиђена додела укупно 55 стипендија чији ће износ бити повећан са 8.000 на 10.000 динара месечно.

Овом приликом донето је и Решење о уплати доприноса за пензијско, инвалидско и здравствено осигурање лицима која су стекла статус лица која самостално обављају уметничку или другу делатност у области културе, као и Решење о давању сагласности на Правила XВИИИ сусрета народног стваралаштва „Рицсај“, а уз то и Решења о именовању чланова Организационог одбора поменуте манифестације.

Такође, донето је Решење о давању сагласности на Извештај Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ о обављању уступљених послова зоохигијене за прву половину текуће године, као и Закључак о одобравању средстава за суфинансирање реализације програма Унапређење инфраструктурних услова за реализацију активности у СРЦ „Јединство“ Нови Бечеј.

 

Read 609 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…