Print this page
У ТОКУ ДРУГА ФАЗА АСФАЛТИРАЊА АРАЧКЕ УЛИЦЕ

Након асфалтирања 2. Крајишке у дужини од 217 метара, као и Арачке улице, у дужини од око 150 метара, у делу од насипа до Обилићеве улице, данас је у оквиру друге фазе радова настављено асфалтирање у деловима Арачке од улице од Бранка Радичевића до Јагићеве и од Јагићеве до Сењи Михаља:

“Тридесетпрви децембар, лепо је време, па је штета ово не искористити. Дакле, још 265 метара опет чувене Арачке улице, после чега имамо још један сегмент. Драго ми је што ће овај део суграђана 2022. годину дочекати са асфалтом, односно, када у новој години буду изашли напоље неће закорачити у блато, ићи ће преко новог асфалта и заиста ми је велико задовољство да искористим задњи дан у овој 2021. години да финиширамо, ево, и ову улицу,” рекао је председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић. 

Поменути радови у износу од преко 24 милиона динара финансирани су од стране општине Нови Бечеј и Канцеларије за капитална улагања Владе АП Војводине. 

 

Read 1973 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…