Print this page
ОБАВЕШТЕЊЕ ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМ ЛИЦИМА

Информација за интерно расељена лица о могућности да остваре своје бирачко право на локалним изборима на Косову и Метохији 17. октобра 2021. године.

Обавештавамо  вас  да  ће  се  локални  избори  на  Косову и  Метохији  одржати  дана  17. октобра 2021. године.

Обавештавамо сва заинтересована интерно расељена лица са Косова и Метохије да своје бирачко право могу остварити уколико поседују важећу личну карту издату од стране привремених институција самоуправе у Приштини ( лична карта издата на КиМ).

Лица ИСКЉУЧИВО морају гласати на бирачком месту у општини где имају пријављено пребивалиште. Наглашавамо да се мора гласати на бирачком месту где је лице уписано у Централном бирачком регистру.

За све заинтересоване биће организован аутобуски превоз до бирачких места на Косову и Метохији.  Полазак  на Косово  и  Метохију планиран  је  у раним  јутарњим  часовима  у недељу 17. октобра 2021. године са главне аутобуске станице у свим местима, осим Београда где је планиран полазак испред Сава центра као и Ниша – полазак испред Супер Вера у Нишу.

Сви заинтересовани грађани могу се јавити на контакт телефон   0800/ 201-011 где ће добити све потребне информације.

 

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије

 

 

 

 

 

 

 

Read 1442 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…