Print this page
KОРИСНИЦИМА НАРОДНЕ КУХИЊЕ ПОДЕЉЕНИ И ХИГИЈЕНСКИ ПАКЕТИ

Црвени крст Нови Бечеј, у сарадњи са Црвеним крстом Србије и Црвеним крстом Војводине, прибавио је за 170 корисника Народне кухиње исти број хигијенских пакета који су у протеклом периоду подељени у свим насељеним местима.

По речима вршиоца дужности секретара, Радована Kовачевића, у питању су средства за дезинфекцију и одржавање хигијене као помоћ у спречавању ширења заразе током пандемије: “То су две бочице за дезинфекцију руку, 30 маски, два сапуна и то је свакако нешто што је добро дошло. Ми смо у разговору са људима који су корисници Народне кухиње разговарали на ту тему и могу вам рећи да су људи врло задовољни с обзиром дас у у питању људи у стању социјалне потребе, па и све ово што смо добили као средство за одржавање хигијене је добродошло, посебно маске које, ево, још увек морамо користити у затвореном простору у продавницама, јавним установама и тако даље. Свакако је ово нешто што је добро дошло, ми се и овом приликом захваљујемо Црвеном крсту и Покрајинској Влади који су помогли да дођемо до ових средстава с обзиром на да је то веома битно у овој незговдној ситуацији.”

У Новом Бечеју хигијенске пакете добило је 65 корисника, у Новом Милошеву 39, у Kуману 44 корисника, док је у Бочару подељено 22 пакета.






Read 1297 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…