Print this page
У НОВОМ БЕЧЕЈУ ОТВОРЕН ПРОДАЈНО-СЕРВИСНИ ЦЕНТАР ФИРМЕ АГРОТЕЦХ

Kомпанија Агротецх данас је свечано отворила свој најсавременији Продајно-сервисни центар у Новом Бечеју који ће пољопривредним произвођачима на једном месту пружити најмодерније технологије у области данашње пољопривредне производње у виду пољопредне механизације, прикључних машина и опреме.

Центар је изграђен заједничким напорима фирме Агротецх и ЦНХ Индустриал, потврдио је директор продаје у фирми Агротецх, Дејан Зорић.

Приликом свечаног отварања Продајно-сервисног центра у Новом Бечеју, присутнима су се обратили и председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, председник Скупштине АП Војводине, Иштван Пастор, државни секретар у Министарству пољопривреде, Атила Јухас и представник фабрике ЦНХ Индустриал, Матео Паралупи, док им се у пресецању врпце придружио и власник Агротецх-а, Имре Бата. Сви они истакли су велики значај ове инвестиције, како за локал, тако и за целу Војводину, али и шире.

Нови продајно-сервисни центар фирме Агротецх налази се на месту некадашњег ФОП-а, на адреси Kуманачки друм 11 у Новом Бечеју.







Read 871 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…