Print this page
ИЗГРАДЊА ФЕКАЛНЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У ЊЕГОШЕВОЈ И ЧИКА ЉУБИНОЈ ТЕМА 23. СЕДНИЦЕ ВЕЋА

У свечаној Сали у згради Општинске управе Нови Бечеј одржана је 23. по реду седница Општинског већа, на којој је, у квиру 16 тачака дневног реда, донет Закључак о поверавању посла изградње фекалне канализације у Његошевој и Чика Љубиној улици Јавном предузећу „Комуналац“.

Како објашњава председник општине, Саша Максимовић, средства потребна за реализацију овог закључка биће исплаћена из средстава Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство и средстава буџета Општине Нови Бечеј.

Општина Нови Бечеј једна је од 65 општина која је ушла у еколошки програм “Чиста Србија” што ће у будућности отворити могућност смањења трошкова за прикључак, додао је Максимовић.

Овом приликом утврђен је и предлог Одлуке о усвајању завршног рачуна буџета Општине за 2020. годину, према ком суфицит износи нешто више од милијарду и сто милиона динара, потврдио је Максимовић.

На одржаној седници дата је и сагласност на Извештај о раду председника општине и општинског већа за током прошле године, а утврђен је и предлог Одлуке о уступању обављања послова зоохигијене Јавном предузећу за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ у циљу усаглашавања са позитивним прописима и њиховог што ефикаснијег спровођења.

 

Read 2042 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…