Print this page
НОВИМ ЛАПТОП РАЧУНАРИМА НАСТАВЉЕНО ОПРЕМАЊЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ НОВИ БЕЧЕЈ

Средња школа Нови Бечеј од недавно је богатија за још 25 лаптоп рачунара смештаних у кабинет за мехатронику. Опремање кабинета омогућили су компанија НИС у оквиру програма друштвене одговорности „Заједници заједно“ и општина Нови Бечеј која је једна од локалних самоуправа која већ годинама учествује у поменутом програму.

Ово је наставак опремања школе потребним техничким и наставним средствима у циљу модернизације саме наставе, за шта је издвојено нешто више од милион динара, истакла је директорка школе, Анита Бојић Перкин, приликом посете председника општине Нови Бечеј, Саше Максимовића, Средњој школи.

Максимовић, обишао је овом приликом обишао кабинет за мехатронику, осврнувши се и на недавно потписан споразум о наставку сарадње са компанијом НИС у оквиру програма „Заједници заједно“ који ће се ове године фокусирати на унапређење заштите животне средине кроз увођење соларног напајања и осветљења, замену котлова, уређење јавних градских паркова и парковских површина, садњу аутохтоних врста биљака, постављање иновативних еколошких парковских елемената и рециклажних канти и контејнера.

 

Read 1999 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…