Print this page
КОНКУРС: ДОДЕЛА СРЕДСТАВА ЗА НАБАВКУ ОПРЕМЕ И СИСТЕМА ЗА НАВОДЊАВАЊЕ

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао је Конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке опреме и система за наводњавање и опреме за побољшање водног, ваздушног и топлотног режима биљака на територији АП Војводине у 2020. Години, за шта је предвиђен укупан износ од 370.000.000 динара.

Предмет конкурса јесте додела бесповратних средстава за суфинансирање изградње цевовода и набавке опреме и система за наводњавање: опремање бунара, набавка пумпи и агрегата за наводњавање, набавка система за наводњавање вештачком кишом, субиригација, материјала за покривање повртарских и воћарско- виноградарских култура и цвећа, у циљу заштите од мраза – агротекстил, малч фолије и друго.

Конкурс је отворен до утрошка средстава, закључно са 18. мартом текуће године, а више информација и потребне обрасце за конкурисање можете пронаћи на сајту субвенције.

 

Read 718 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…