Print this page
ВИНОГРАДАРИ ВОЈВОДИНЕ СЕ ПО 8. ПУТ ОКУПИЛИ У НОВОМ БЕЧЕЈУ

Удружење воћара и виноградара „Боеми“ из Новог Бечеја, уз подршку ТО општине Нови Бечеј, ове године организовало је 8. по реду Сусрет виноградара Војводине.

У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом и превентивним мерама у циљу спречавања ширења корона вируса, програм манифестације реализован је у нешто измењеном издању без уобичајене посете околним виноградима. Виноградари су се ове године окупили у туристичко-информативном центру на Тиском кеју, након чега су имали прилику и да се провозају Тисом. Програм је даље организован у дворишту Музеја „Главашева кућа“.

Ове године, програм Сусрета виноградара Војводине пригодно је спојен са манифестацијом у оквиру које се у Музеју „Главашева кућа“ сада већ неколико година уназад приказује берба и обрада грожђа на традиционалан начин.

Програм 8. сусрета виноградара Војводине завршен је заједничким ручком у просторијама хостела у згради Старе врањевачке општине у Новом Бечеју.

Read 1033 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…