ПОМОЋНИЦИ ПРЕДСЕДНИКА Општине Нови Бечеј

Председник Општине поставља своје помоћнике у Општинској управи који обављају послове из појединих области (за економски развој, урбанизам, туризам, здравство, комуналне делатности, развој месних заједница и др.).

Помоћници председника Општине покрећу иницијативе, предлажу пројекте и дају мишљења у вези са питањима која су од значаја за развој Општине у областима за које су постављени и врше и друге послове утврђене актом о организацији Општинске управе. У Општинској управи може се поставити највише три помоћника председника Општине.

Помоћник председника за пољопривреду и ванредне ситуације - Милан Стојшин

 


КОНТАКТ:
тел: 023/772-320, локал 131
фах: 023/772-500
е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
веб:www.novibecej.rsРођен 16.јануара 1986.године у Зрењанину. Завршио Факултет за биофарминг у Бачкој Тополи  и постаје дипломирани инжењер пољопривреде.  Након тога уписао мастер студије, смер- органска пољопривреда на Пољопривредном факултету Универзитета у Новом Саду где је стекао звање-мастер инжењер пољопривреде. Тренутно, студент завршне године докторких студија на смеру агрономија на Пољопривредном факултету у Новом Саду.

 

До драгоценог  искуства у раду, дошао је  ангажовањем у  више пољопривредних  предузећа. Управљачке вештине је усавршио  радећи као управник дела производње на фарми свиња у  ПИК-у Бечеј.

На Факултету радио као асистент 3 године, држао вежбе на групи предмета који припадају ужој научној области-биотехнологија у сточарској производњи.

У периоду од маја 2016.године до краја 2017.године био члан Општинског већа општине Нови Бечеј задужен за  пољопривреду.

Од 01.01.2018.године врши функцију помоћника председника општине Нови Бечеј за ванредне ситуације и пољопривреду.

 

Ожењен, отац  једног детета.


Помоћник председника за техничка и организациона питања - Дамир Овчина


КОНТАКТ:
тел: 023/772-320
фах: 023/772-500, локал 131
е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
веб:www.novibecej.rs


Помоћник председника за комуналне делатности - 


КОНТАКТ:
тел: 023/772-320
фах: 023/772-500
е-маил:
веб:www.novibecej.rs


                                              

 

        Република Србије,
Аутономна покрајина Војводина

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…