POMOĆNICI PREDSEDNIKA Opštine Novi Bečej
 

Predsednik Opštine postavlja svoje pomoćnike u Opštinskoj upravi koji obavljaju poslove iz pojedinih oblasti (za ekonomski razvoj, urbanizam, turizam, zdravstvo, komunalne delatnosti, razvoj mesnih zajednica i dr.).

Pomoćnici predsednika Opštine pokreću inicijative, predlažu projekte i daju mišljenja u vezi sa pitanjima koja su od značaja za razvoj Opštine u oblastima za koje su postavljeni i vrše i druge poslove utvrđene aktom o organizaciji Opštinske uprave. U Opštinskoj upravi može se postaviti najviše tri pomoćnika predsednika Opštine

Pomoćnik predsednika za poljoprivredu i vanredne situacije - Milan Stojšin

 


KONTAKT:
tel: 023/772-320, lokal 131
fax: 023/772-500
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web:www.novibecej.rs


Rođen 16.januara 1986.godine u Zrenjaninu. Završio Fakultet za biofarming u Bačkoj Topoli i postaje diplomirani inženjer poljoprivrede. Nakon toga upisao master studije, smer- organska poljoprivreda na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu gde je stekao zvanje-master inženjer poljoprivrede. Trenutno, student završne godine doktorkih studija na smeru agronomija na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu.

 


Do dragocenog iskustva u radu, došao je angažovanjem u više poljoprivrednih preduzeća. Upravljačke veštine je usavršio radeći kao upravnik dela proizvodnje na farmi svinja u PIК-u Bečej.

Na Fakultetu radio kao asistent 3 godine, držao vežbe na grupi predmeta koji pripadaju užoj naučnoj oblasti-biotehnologija u stočarskoj proizvodnji.

U periodu od maja 2016.godine do kraja 2017.godine bio član Opštinskog veća opštine Novi Bečej zadužen za poljoprivredu.

Od 01.01.2018.godine vrši funkciju pomoćnika predsednika opštine Novi Bečej za vanredne situacije i poljoprivredu.

Oženjen, otac jednog deteta.


Pomoćnik predsednika za tehnička i organizaciona pitanja - Damir Ovčina


KONTAKT:
tel: 023/772-320
fax: 023/772-500, lokal 131
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web:www.novibecej.rs


Pomoćnik predsednika za komunalne delatnosti - 


KONTAKT:
tel: 023/772-320
fax: 023/772-500
e-mail:
web:www.novibecej.rs


                                              

        Republika Srbije,
Autonomna pokrajina Vojvodina

FOTOGRAFIJE

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…