Print this page
PODRŠKA SPORTSKIM KLUBOVIMA IZ SAMODOPRINOSA I BUDŽETA OPŠTINE I U 2020.

Na osnovu Odluke o dodeli sredstava za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta izabranim nosiocima na teritoriji MZ Novi Bečej za 2020. godinu, predsednik Saveta MZ Novi Bečej, Milenko Garčev, potpisao je ugovore o dodeli pomenutih sredstava zajedno sa predstavnicima sportskih udruženja i klubova.

Sredstva za ukupno trinaest sportskih klubova na teritoriji MZ Novi Bečej obezbeđena su iz mesnog samodoprinosa, ističe Garčev i najavljuje da se još uvek ne zna kako će se klubovi finansirati sledeće godine, s obzirom da samodoprinosa neće biti.

Više o tome saznajte u video prilogu!

Sredstva iz mesnih samodoprinosa u naseljenim mestima opštine Novi Bečej obvezbeđena su za još osam sportskih klubova, dok je sredstva za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta obezbedila i opština Novi Bečej za ukupno 21 klub.

Odluke o dodeli sredstva sa spiskovima sportskih klubova i tačnim iznosima koji su odobreni ovom prilikom nalaze se na sajtu opštine Novi Bečej, kao i na oglasnim tablama mesnih zajendica u svim naseljenim mestima opštine.






Read 1053 times Last modified on petak, 06 March 2020 09:14
Login to post comments
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…