Print this page
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE PRED FINALE KUPA VOJVODINE U RUKOMETU

U Domu kulture opštine Novi Bečej danas je održana konferencija za medije povodom finala Kupa Vojvodine u rukometu, koje će se u utorak, 17. decembra, održati u hali Sportsko rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju.

U finalnim mečevima, od 17 časova i 45 minuta, sastaće će se ženske ekipe „Vrbasa“ i „Železničara“ iz Inđije, dok će se od 20 časova za pehar boriti igrači domaćeg „Jedinstva“ i Rukometnog kluba „Proleter“ iz Zrenjanina. Nedavno rekonstruisana hala pruža odlične uslove za realizaciju ovakvog događaja, smatra predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović.

Pripreme za 11. finale ušle su u samu završnicu, a cilj je, pre svega, fer i korektna igra, potvrdio je generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine, Slobodan Višekruna i dodao da je u muškom finalu, ekipa „Proletera“ blagi favorit, ali i da kup utakmice sa sobom uvek nose iznenađenja.

Finale Kupa Vojvodine u rukometu predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih događaja u kolektivnom sportu održanih u Novom Bečeju, uveren je predsednik Rukometnog kluba „Jedinstvo“, Matija Kovač, koji je ovom prilikom pozvao ljubitelje ovog sporta da podrže domaći tim u borbi za nedostajući pehar.

Cena ulaznice za finalne utakmice Kupa Vojvodine iznosi 150 dinara za pojedinačnu, odnosno 200 dinara za dnevnu, a možete ih kupiti od danas, u Sportsko rekreativnom centru „Jedinstvo“ ili ih rezervisati uplatom na račun Rukometnog kluba  „Jedinstvo“ : 325950060000446541.






Read 974 times
Login to post comments
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…