Print this page
MAKSIMALNA POMOĆ INVESTITORIMA, USKORO KRPLjENjE RUPA NA PUTEVIMA

Lokalna samouprava u Novom Bečeju nastoji da na sve moguće načine privuče potencijalne investitore u novobečejsku opštinu, a jedan od svakako najvažnijih i osnovnih koraka u tom smeru jeste opremanje industrijskih zona.

Kako smo izveštavali pre nekoliko meseci, industrijska zona „Jug“ kod Novog Miloševa u tom smislu potpuno je opremljena, dok u njenoj neposrednoj blizini, na prostoru nekadašnjeg „3. oktobra“ od nedavno posluje i novi pogon firme „Knott Autoflex“. Pored ubrzanog procesa izdavanja potrebnih dozvola, postoje i drugi načini da lokalna samouprava animira investitore da za svoje pogone izaberu baš teritoriju opštine Novi Bečej, ističe predsednik opštine, Saša Maksimović. Prema njegovim rečima, jedan takav primer jeste i pomenuta kompanija „Knott Autoflex“ za čiji pogon u Novom Miloševu je opština izgradila i novi parking.

Maksimović najavljuje da će ubrzo uslediti i redovno održavanje lokalnih puteva. Nadzor radova na asfaltiranju i krpljenju udarnih rupa na lokalnim putevima u naseljenim mestima opštine Novi Bečej vrši JP „Urbanizam i putevi“ iz Novog Bečeja, dok će same radove izvoditi zrenjaninska firma „Eko-gradnja“.

Read 619 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…