Print this page
NAJUSPEŠNIJI UČENICI OPŠTINE NAGRAĐENI SA 30.000 DINARA

I ove godine, lokalna samouprava nastavila je praksu nagrađivanja najuspešnijih učenika svih škola na teritoriji opštine Novi Bečej.

Maturanti koji su u školskoj 2019/2020 godini poneli laskavu titulu đaka generacije, nagrađeni su sa 30.000 dinara, potvrdio je predsednik opštine, Saša Maksimović.

Maksimović je ovom prilikom pozvao buduće srednjoškolce, ali i studente da se, po završetku školovanja, vrate u svoju opštinu i daju svoj doprinos njenom napretku.

Učenica generacije u Srednjoj školi Novi Bečej i budući brucoš departmana za arhitekturu i urbanizam na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, Vladana Rajkov, dobijeni novac iskoristiće za dalje usavršanje, tačnije, za pohađanje kurseva jezika.

Pored Vladane, nagradu za uložen trud i postignute rezultate dobili su i Danilo Rajkov, Martina Balint i Ana Stančić iz Novog Bečeja, Radojčin Milan iz Novog Miloševa, Katarina Mitrašinović iz Bočara, kao i Anastasija Baračkov iz Kumana.






Read 747 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…