Print this page
NASTAVLJENO ODRŽAVANJE DEČJIH IGRALIŠTA

Mesna zajednica Novi Bečej svake godine, između ostalog, stara se i o trinaest dečjih igrališta koja se nalaze na teritoriji Novog Bečeja, a ovih dana, treći put ove godine, vršena je popravka, odnosno zamena oštećenih drvenih delova na mobilijaru koji koriste naši najmlađi sugrađani.

Prema rečima sekretara MZ Novi Bečej, Miroslava Macure, nažalost u poslednje vreme sve je više vandalizma među mladima, pa se neretko dešava da mobilijar, kako na dečjim igralištima, tako i na priobalju nepotrebno strada. On je uputio apel građanima Novog Bečeja da čuvaju ono što je njihovo, jer, kako kaže, niko drugi umesto njih to neće učiniti.

Ovom prilikom popravljeni su rekviziti na četiri dečja igrališta, a popravku istih izvršili su radnici u okviru javnih radova. Vrednost radova je oko 70 hiljada dinara. Takođe, rešen je i problem tobogana na igralištu u Zmaj Jovinoj ulici koji je bio postavljen blizu kanala. Prema Macurinim rečima, najmlađi sada mogu bezbedno da se igraju. On se izvinio sugrađanima što taj problem nije rešen ranije, ali zbog trenutne sitacije sa korona virusom i određenih organizacinih problema, to nije bilo moguće.

Tokom letnjih dana MZ Novi Bečej nastaviće svoje aktivnosti upravo u okviru održavanja dečjih igrališta na teritoriji Novog Bečeja i priobalja uz reku Tisu kako bi omogućila građanima što ugodniji boravak na otvorenom.






Read 792 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…