Print this page
USVOJEN BUDŽET OPŠTINE ZA 2020. GODINU

Poslednja sednica Skupštine opštine Novi Bečej u godini, prema običaju, u znaku je donošenja Odluke o budžetu opštine Novi Bečej za narednu kalendarsku godinu.

Upravo tako je bilo i danas, na 35. sednici SO Novi Bečej, na kojoj su odbornici usvojili budžet opštine za 2020. godinu. Prema rečima predsednika opštine Novi Bečej, Saše Maksimovića, građani opštine Novi Bečej u narednom periuodu mogu očekivati, pre svega, realizaciju svih investicija koje su započete u 2019. godini.

Maksimović je izrazio uverenje da će 2020. godina biti uspešna ne po budžet opštine i političke partije, već za građane opštine. On je iskoristio priliku i da građanima opštine Novi Bečej čestita novogodišnje praznike.

Na 35. sednici SO Novi Bečej pored Odluke o budžetu opštine za narednu godinu, između ostalog, usvojeni su i planovi rada i finansijski planovi organa Opštinske uprave i javnih ustanova i preduzeća, to jest direktnih i indirektnih korisnika budžeta opštine Novi Bečej.






Read 883 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…