Print this page
RIBOLOVAČKO-GURMANSKA MANIFESTACIJA „MANIĆ - TISA 63“ (6-8.12.)

Zimski ribolov uz tradicionalni vojvođanski svinjokolj okupiće i ove godine na obali Tise u blizini Novog Bečeja rekordan broj takmičara i gostiju na 8. međunarodnoj manifestaciji „Manić - Tisa 63“ koja će se održati od 6. do 8. decembra.

Pored domaćih ljubitelja ribolova i gurmanskih majstora organizatori očekuju brojne takmičare i posetioce sa teritorije bivše Jugoslavije, ali i iz Slovačke, Italije i Mađarske.

Jedna od promocija ovogodišnje manifestacije održana je proteklog vikenda na zelenoj pijaci u Bečeju. Ovom prilikom, predsednik Kluba ljubitelja reke Tise „Tisa 63“ i jedan od organizatora manifestacije, Dragan Vukotić, pozvao je posetioce da dođu u subotu, 7. decembra i da se dobro zabave.

Ovogodišnju manifestaciju podržali su Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, opština Novi Bečej, MZ Novi Bečej, kao i turističke organizacije opština Bečej i Novi Bečej.






Read 883 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…