Print this page
ПЕПЕЉУГА, ЦУРА ФИНА (Представа за децу)

У понедељак, 13. маја 2019. године са почетком у 9,30 и 12,00 сати у Дому културе општине Нови Бечеј одржаће се представа за децу ПЕПЕЉУГА, ЦУРА ФИНА у извођењу Градског позоришта ’’Рума’’, настала по мотивима више драмских текстова у адаптацији и режији Золтана Фридмана.
Улазница: 150 динара

Представа је намењена деци основношколског узраста (од 1. до 4. разреда) и предшколског узраста.
Представа је настала мешањем више различитих „читања“ познате бајке у којој се ликови сусрећу са „проблемима“ којих их нагоне да решавају и остваре своје потребе. Зла маћеха кује заверу и не преза да користи лоше поступке против Пепељуге, цуре фине, али ипак ће бити поражена и онемогућена у својој лошој намери, јер љубав ће на крају победити зло. Играју глумци сцене ’’Одрасли за децу’’.

Део прихода од улазница Градско позориште ’’Рума’’ ће усмерити на обнову представе ’’Исти, а различити’’- инклузивни позоришни пројекат који је настао у сарадњи са Удружењем за МНРО - ментално недовољно развијене особе у Руми и корисницима Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју.



Read 1089 times
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…